Meer resultaten voor aanbesteding defensie

aanbesteding defensie
Onderzoek fraude ICT-aanbestedingen bij Defensie.
Onderzoek fraude ICT-aanbestedingen bij Defensie. Er wordt een onderzoek gestart naar de mogelijke fraude rondom de aanbesteding van ICT-projecten binnen Defensie. Na Kamervragen in juli heeft de Minister van Defensie Jeanine Hennis een commissie gevraagd, meldingen van misstanden te verzamelen en te analyseren.
Hoe koopt Defensie materieel in? Rijksoverheid.nl.
Of uw bedrijf in aanmerking komt voor de aanbesteding, hangt af van de eisen die Defensie stelt. Deze eisen staan in de aanbestedingsdocumenten. Aanbestedingen door het ministerie van Defensie. Aanbesteding volgens de Wet Aanschaffingen Defensie en Veiligheid wet ADV. Dit lijkt op een openbare aanbesteding.
VDL en Fokker grijpen mis bij grote order Defensie Financieel Telegraaf.nl.
Dit is niet hoopgevend voor de Nederlandse industriepolitiek, zegt een betrokkene. Minister Bijleveld Defensie stelt dat de aanbesteding onder het vorige kabinet in gang is gezet. Volgens haar is het huidige kabinet zeker voornemens de eigen industrie meer te beschermen.
Aanbestedingswet op defensie en veiligheidsgebied PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Open Menu Menu. Home: Aanbestedingswet op defensie en veiligheidsgebied. Aanbestedingswet op defensie en veiligheidsgebied. De Aanbestedingswet op defensie en veiligheidsgebied is op 15 februari 2013 gepubliceerd in het Staatsblad. De wet is in werking getreden op 16 februari 2013. Deel deze pagina.:
Europese aanbestedingsregels Ministerie van Defensie Rijksoverheid.nl.
Voor militaire en veiligheidsopdrachten moet Defensie zich houden aan de Aanbestedingswet op Defensie en Veiligheidsgebied ADV. De ADV richt zich op de levering van militair en gevoelig materiaal, maar ook op werken, leveringen en diensten die verband houden met militair en gevoelig materiaal.
Informatiebronnen Ministerie van Defensie Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Ministeries Ministerie van Defensie Contact Zakendoen met Defensie Informatiebronnen. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Wilt u weten welke voorgenomen defensieopdrachten er zijn, dan zijn daar een paar bronnen voor. De 2 belangrijkste bronnen zijn.: TenderNed, het online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.
Alle aanbestedingen op 1 website Aanbestedingskalender.nl.
We schrijven niet alleen zelfstandig in op aanbestedingen maar ook in combinatie met grotere partijen. Ook bieden wij de bedrijven die de aanbesteding hebben gewonnen, onze diensten aan waaronder onze software voor online debiteurenbeheer. www.debiteurnet.nl Eli Kloppenburg. Bekijk alle aankondigingen.
Defensie wil vaker gebruik maken van uitzonderingsgronden Aanbestedingswet AanbestedingsCafe.
Dat besluit de minister van Defensie naar aanleiding van een motie van de Tweede Kamer uit juni. Hierin vroegen de Kamerleden om de mogelijkheden om uitzonderingsgronden van de Aanbestedingswet te verruimen te onderzoeken voor de aanbesteding van vitale IT-infrastructuur van Defensie.

Contacteer ons