Resultaten voor aanbesteding rotterdam

aanbesteding rotterdam
Gemeente Rotterdam over Innovatief aanbesteden PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Het ligt daarom voor de hand ontwerpen in eigen huis uit te voeren. Toch wil Rotterdam het ingenieursbureau meer als bouwmanager dan als technische deskundige inschakelen. Voor" ons is Design en Construct feitelijk geen vernieuwing meer." Van mislukkingen kun je net zoveel leren als van successen, volgens Oosterom. Toen" de aanbesteding van een multifunctioneel kantoorcomplex mislukte, hebben we opnieuw aanbesteed, maar op een innovatieve manier.
Rotterdam neemt afscheid van aanbesteding in OV InkopersCafé.
Door Suzanne Wijers Dossier: Economie Soort: Artikelen. Rotterdam neemt afscheid van aanbesteding in OV. Geen aanbestedingen meer in het openbaar vervoer van de regio Rotterdam. Dat is de uitkomst van het hoofdlijnenakkoord tussen onder andere de stadregio Rotterdam en de gemeente Rotterdam.
Aankondigingenplatform.
Aanbestedingsbeleid.
In een enkel geval kon niet vastgesteld worden of Europese aanbesteding noodzakelijk was. Het ging om een aanbesteding van 075, miljoen. Kunt u de zaken benoemen waar de gemeente Rotterdam de aanbestedingen niet volgens de Europese regels heeft gedaan? Ja, de gevallen die de ASR op basis van de controle van de jaarrekeningen 2006 heeft gesignaleerd zijn bij het college bekend en kunnen alle genoemd worden.
Rotterdam doet rommelige aanbesteding AanbestedingsCafe.
Door Samira Huibregtse Dossier: Aanbesteden Soort: Nieuws. Rotterdam doet rommelige aanbesteding. De gemeente Rotterdam is rommelig te werk gegaan bij de miljoenenaanbesteding voor een raamovereenkomst voor communicatiediensten. Zo hebben de aanvankelijke winnaars de aanbesteding uiteindelijk verloren. Veel communicatiebureaus hebben daarom een klacht ingediend.
Inkoop 2018.
Dit is een website van de samenwerkende gemeenten jeugdhulp Rijnmond. De navolgende gemeenten werken met elkaar samen aan een goede zorg voor de jeugd: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Nissewaard, Lansingerland, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westvoorne.
Aankondigingenplatform.
Social Return bij de Gemeente Rotterdam/.
Op dit moment inventariseert GreenFox namens GreenChoice en Delta ruim 1000 Rotterdamse meters. Zoals de meeste gemeenten in Nederland, heeft ook de gemeente Rotterdam van een groot aantal gemeentelijke locaties niet in kaart waar de fysieke meter hangt en wat de actuele meterstanden zijn.

Contacteer ons