Resultaten voor aanbesteding politie

aanbesteding politie
Aanbesteding politie veel te ingewikkeld InkopersCafé.
Door Niels Achtereekte Dossier: Overheidaanbesteding Soort: Nieuws. Aanbesteding politie veel te ingewikkeld. Aanbestedingsprocedures bij de politie verlopen vrijwel altijd met de nodige problemen. Dat meldt dagblad De Telegraaf. Enige tijd geleden ging het om een honderden miljoenen euros verslindend ICT-project, nu zijn er volgens de krant wederom problemen met betrekking tot de orders Wagenpark, Vuurwapens en Kentekenscanners.
Politie stopt aanbesteding portofoons.
De aanbestedingsprocedure van de veertigduizend portofoons moet worden onderzocht door externe deskundigen, meldt de politie volgens NRC. Daaruit moet blijken of de aanbesteding opzettelijk is vervalst. Ook aanbesteding blaastests opnieuw. De aanbesteding van de blaastests bij de politie moet, volgens de korpsleiding, ook opnieuw.
politie Aanbestedingsnieuws.
Mevrouw Attje Kuiken PvdA had daar met spoed om gevraagd. Als alles al rond is, ook qua aanbesteding, dan heb ik namelijk niets meer aan die brief. Kuiken vroeg naar de werkdruk van. Politie inkopen vrijwel altijd Europees Aanbesteed. Vrijwel alle inkopen van de Nationale Politie worden Europees Aanbesteed.
Aangifte tegen politie om inkoop Binnenland Telegraaf.nl.
De korpsleiding van de Nationale Politie zegt dat de feiten waarvan het bedrijf de politie beschuldigt, al eerder zijn onderzocht door onder meer de Rijksrecherche. Tijdens deze onderzoeken zijn geen onregelmatigheden aangetroffen. De aangifte bevat geen nieuwe informatie. Een klacht van Tomar over de lopende aanbesteding van alcoholtesters, over een verkeerd uitgevoerde gebruikerstest, is door de Klachtencommissie Inkoop van de politie wél gegrond verklaard.
Uitkomsten politie-aanbestedingen staan vooraf al vast InkopersCafé.
Een groot deel van het wagenpark van de politie, in totaal 13.000 politiewagens, is aan vervanging toe. De aanbesteding voor deze voortuigen werd in 2011 al uitgezet, maar voorlopig ziet het er niet naar uit dat agenten snel in nieuwe autos kunnen patrouilleren.
Onderhoud elektrotechnische installaties Politie Aanbesteding op TenderGuide.
aard en omvang van de werken, leveringen of diensten, of vermelding van de behoeften en vereisten Dit perceel van de landelijke aanbesteding onderhoud elektrotechnische installaties heeft betrekking op objecten van de Politie in Zeeland en het westelijk deel van Noord-Brabant.
Aankondigingenplatform.

Contacteer ons