Op zoek naar aanbesteding openbaar vervoer?

aanbesteding openbaar vervoer
Concurrentie is cruciaal voor slagen aanbesteding openbaar vervoer Me Judice.
Koert van Buiren, Concurrentie is cruciaal voor slagen aanbesteding openbaar vervoer, Me Judice, 21 april 2012. De titel en eerste zinnen van dit artikel mogen zonder toestemming worden overgenomen met de bronvermelding Me Judice en, indien online, een link naar het artikel.
Connexxion wint aanbesteding openbaar vervoer in Amstelland-Meerlanden RTVA.
Het doel van de Stadsregio was om een vervoerder te contracteren die zijn aanbod afstemt op de huidige en toekomstige reisbehoeften van inwoners en bezoekers van de regio, die kwalitatief hoogwaardige producten biedt én die een belangrijke stap zet naar zero-emissie busvervoer. Dit doel is met het resultaat van deze aanbesteding ruimschoots bereikt. De Stadsregio heeft de bieding beoordeeld op basis van criteria zoals het aanbod van openbaar vervoer, de mate waarin de groei van reizigers wordt opgevangen, de kwaliteit van het product, de betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Concessietabel OV in Nederland Wiki.
Veolia Transport 09.2007 12.2010. Vervoer Delft en Zoetermeer. Arriva / TCR 3. Voorne-Putten en Rozenburg. 12-12-2004 t/m 12-12-2009. 12-12-2004 t/m 12-12-2010. NoordNed 1999 2005., Gelderland, Regio Twente. Stadsregio Rotterdam Verlenging concessie. Bussen Arriva straks op alle eilanden, Friesch Dagblad, 13 december 2008.
Openbaar vervoer Provincie Zuid-Holland.
Met deze wet is in het Openbaar Vervoer de invoering van marktwerking mogelijk gemaakt. Binnen het Openbaar Vervoer is daarmee de term aanbesteding van concessies geïntroduceerd. Een concessie geeft het recht om, met uitsluiting van anderen, openbaar vervoer te verrichten in een bepaald gebied gedurende een bepaald tijdvak.
Nieuwe manier van aanbesteden slecht voor openbaar vervoer platteland RTV Drenthe.
Foto: Serge Vinkenvleugel/RTV Drenthe. HOOGEVEEN De nieuwe manier van aanbesteden van het openbaar busvervoer in de provincies Drenthe en Groningen kan leiden tot vermindering van het OV op het platteland en kleinere plaatsen. Dat zegt OV-watcher Nico Takkenberg uit Hoogeveen. Het OV-bureau wil in de nieuwe concessie tijdens de looptijd stukken van het vervoer eruit kunnen halen of opnieuw kunnen aanbesteden. De aanbesteding voor het busvervoer in Drenthe en Groningen van 2020 tot 2030 loopt momenteel.
Aanbesteding treinverkeer Aanbesteding OV Openbaar Vervoer OV Verkeer en Vervoer Beleidsthema's' Provincie Fryslan.
Home Beleidsthema's' Verkeer en Vervoer Openbaar Vervoer OV Aanbesteding OV Aanbesteding treinverkeer. Provincie Fryslân is verantwoordelijk voor het openbaar vervoer in Fryslân. Vanaf december 2020 gaat een nieuwe concessie in voor de regionale treinen in Fryslân en Groningen. Op 11 juli 2017 is bekend gemaakt dat de concessie gegund is aan Arriva.
OV Tenders.
Ruim een jaar na de ontdekking van de fraude bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg is het. Opinie: Aanbesteding Limburg moet over en NS moet van alle aanbestedingen worden uitgesloten. Concessie OV Limburg 2017, OV-recht, Treindienst Zwolle-Enschede, Treindienst Zwolle-Kampen.
Aanbesteding Openbaar Vervoer Wijk De Groote Wielen.
Aanbesteding Openbaar Vervoer. Aanbesteding Openbaar Vervoer. Wat gebeurt er de komende jaren met ons openbaar vervoer? Omdat het openbaar vervoer naar Rosmalen en de Groote Wielen niet kostendekkend geëxploiteerd kan worden heeft de gemeente s-Hertogenbosch een verkeerskundig ingenieursbureau ingeschakeld voor een studie naar mogelijke alternatieven.

Contacteer ons